2017. február 8., szerda

Nyolc év - úgy elszelelt, nem is nagyon tudom hova tenni. Pedig mintha tegnap lett volna... olyan pici volt, és annyit kacagott, és összerajzolta a konyhaajtót... most meg szendvicset csinál magának, meg felöltözteti a kicsiket....és gyönyörűen ír, meg hibátlan a matekdolgozata...

Újak vagyunk még-így fél év után is (már csak abból is látszik, mert nincs még kifestve a konyha, de ember legyen a talpán...), gondoltam 2-3 nevet felsorol, akit meghívna ünnepelni. Ő hetet sorolt, írta kitartóan a meghívókra a lányok neveit, aztán még 3 jelezte, hogy ők is jönnének szívesen.... örülök, hogy ennyi barátja van, de BASSZUS  tizennégy gyerek szombaton a házunkban bezárva...

Így aztán ne csodálkozzatok rajta (én sem teszem),  hogy hajnal fél2kor még a netet bújom torta-ötletekért, meg játéktippekért... ha túlélem, jelentkezem...

4 megjegyzés:

Andicsek írta...

EL SEM HISZEM! ilyen nincs! hát újra BLOGBEJEGYZÉÉÉÉS! nagyon örülök!!!!
Valamikor Karácsony környékén néztem körbe a régieket, de akkor még nem volt új írás. Most meg egyszerre milyen sok! nagyon nagyon örülök! Remélem visszatérsz :)
Én még elmélkedem rajta, pro és kontra.
Gratulálok a Lányokhoz! jó olvasni hogy minden rendben, írj még sokat sokat!!!

Újságíró Világvégén írta...

Andi, bíztam benne, hogy jössz még erre. Örülök neked.. igen, újra-annyira jó visszaolvasni a régieket is, meg annyi mindent elfelejtek enélkül-majd egyszer könyvet csinálok belőle a gyerekeknek, hogy legyen min együtt mosolyognunk :) sok minden történt, el is veszett sok emlék, de ez a költözés jót tett nekünk. Sínen vagyunk....remélem, veled is minden rendben..

Andicsek írta...

Remélem jól sikerült a party. nem akartad megosztani velünk?:)
Én még ott elakadtam hogy külfödre mentetek, de igazából oly hirtelen történt, hogy nem is tudok róla semmit, Aztán ahogy a kicsik megszülettek, utána már teljes a tudatlanságom , hogy honnan hova (miért) remélem megvilágosodok!? :)
Júniusban nagyi leszek, fiamékkal minden rendben, lányom leért, most meg olyan helyre jár aminek értelme nem sok, de majd jó lesz valamire... ÍÍÍÍRJJJJJ! :)

Újságíró Világvégén írta...

Hát akkor gratulálok, neked is, nekik is - mindnek. Elszaladt az idő. Otthon vagyunk végre, ez a lényeg. Megnőtt mindenki - -a legkisebbek is már két évesek, és én sem leszek fiatalabb :)